Ørjan:
I helgen ble Driftweeekend i Kaupanger avholdt, et av årets store høydepunkt! Til tross for vått vær så var stemningen på topp!! Deltok i Sognasladden som ble holdt for første gang, og klarte meg bra på begge testrun, men snurret når det gjaldt. Helgens høydepunkt var å være med i drift train med de råe PRO gutta fra Sogn og BDT!! Kommer til å leve gjennom vinteren på det!

Takk til alle som gjorde det en super bra helg!! Og takk til familie og sponsorer som har gjort dette mulig!

ørjan_dw

Joakim:
Hjemme og godt plantet i sofaen etter årets motorsport opplevelse! Driftweekend på kaupanger leverte sakene i år også! Till tross for regn hele helgen så satt ikkje det noen demper på stemningen! Er ikkje størrelsen på banen eller kor flott pit’en er eller kor i landet banen befinner seg som betyr noe iallefall! Det e miljøet og hele stemningen på arrangementet som gjør det til desidert det beste motorsport arrangementet iløpet av sesongen, år etter år! Og må takke Christian (Bakkis) for den kuleste passasjer opplevelsen eg noen gang har hatt! Skal ikkje være mulig og jage så tett uten å kræsje! Og til dere som ikkje var der, synd for dere! Men pass på å Ikkje gå glipp av dette til neste år!

Alvin:
Haha!! takk før ei raoe helg folkens!! Takk til adle so tok turen i helgi både so sjofør å tilskuar  Heilt raott før ein stemning ein kan fao til me ein so hærle gjeng!! Veret da drite me i!! me hadde da iaffall ikkje kjekt i da heilateke!! Ladda jævelen 

Bakkerud!! Du e værst!!!

alvin_dw