Eikåsreferat frå Ørjan

ørjan_thumbsupFølg Ørjan Nilsen Drifting på facebook: https://www.facebook.com/Orjannilsen.drifting

På tide med en oppdatering etter helgen! Det hele endte med 2. plass i Semi-PRO og hedersprisen ”Backwards Entry Award” etter en veldig gøy helg! Med tørt føre på lørdagens trening og kvalifisering kvalifiserte jeg på 3. plass. Fornøyd med dette da clutchen ikke klarte mer enn 2. gir gjennom første svingen. Lørdag kveld kom det typiske bergenske regnvværet, som da også varte hele søndagen. Glatt bane, men med litt trening gikk det seg bra til! Gikk i walkover fra topp 16 til topp 8. Deretter klarte jeg å kjempe meg helt til finalen, hvor jeg møtte Hans Hartvikøy! På mitt følgerun misforstod jeg inngang og inngangshastigheten til ledebil i første sving og kom for tett på, noe som gjorde at jeg mistet sladd. På mitt lederun gjorde jeg mitt beste men det holdt bare til 2.plass! Uansett fornøyd med helgens resulat! Blir rått å knive om 1. plassen i Skien om 3 uker!!
Takk til de som hjalp meg, og en spesielt stor takk til min bror Mads, mamma, pappa og mine sponsorer Toyparts Bil og Motor AS, Ingeniørfirmaet R.Torgersen AS, Dekk1 avd Askøy og DesignStudio AS!