Det heile byrja ein kald vintermorgon. Arve stod opp, gnikka søvnen ut av augene og drog på seg buksa. Han kjende at det var noko i lomma, og trakk ut ein krølla tusing. “Mest truleg betaling frå det jente-utdrikningslaget eg underholdt sist helg”, tenkte han og merka umiddelbart at desse pengane måtte brukast, og det fort.
IMG_8032.PNG
Med Peltor bluetooth ser Arve fram til vinterdrifting i sin nyinnkjøpte vinterbil. Det er ikkje farleg om den ikkje har slik nymotens musikkanlegg eller at den bråkar no. Men det er likevel noko som ikkje er heilt bra med vinterbilen..
IMG_8054.PNG
Heldigvis har Arve nokre dårlege vener som gir han gode tips.
IMG_8055.PNG
og når vegen til banken er for kort…
IMG_8033.PNG
…så er det fort Arve vert overbevist.
IMG_8067.PNG
Ikkje eingong mørkret kan stogge Arve.
IMG_8071.PNG
Sidan felgane stod på ein bil, så hadde det vorte slikt bal å få dei av. Han fekk derfor eit tilbod på bilen og, eit so kalla “blodpris”-tilbod.
IMG_8072.PNG
Med grusomt EVO-bråk fekk Arve dermed enda meir bruk for Peltoren sin. Kven vil vel høyre på motor- og turbolyd når ein køyrer?
IMG_8073.PNG

IMG_8080.JPG

Melding frå Arve:
Den sanne historia er at eg har 4 nyinnkjøpte 17″ vinterdekk som skulle brukes på S4’n i vinter, men sia det eine stempelet på 5’aren går i bane rundt Pluto (planeten), so måtte eg jo kjøpe vinterbil. Då kjøpte eg Turbo Legacyen! Men dilemmaet kom når eg skulle leggje om vinterdekka, då oppdaga eg at det ikkje var 17″ felger som sto på Legacy turbo’n, men 18″!
Ergo, eg måtte kjøpa nye vinterfelga til vinterbilen! So kom dei dårlige kompisane inn i bilete (Og i tilleg so va eg kanskje ikkje so vanskelig og overtala, har følt eit lite tomrom i bilparken heilt sia eg solgte Laurellen for to helge sia