Steffen Tveite må til tider bruke musklar på jobben. Og så fort musklane må fram, går skjorta av. Så for dei som vil ha litt eyecandy i kvardagen, kan berre henge rundt arbeidsplassen til Tveite.


Sist vekes hadde vi eit innlegg som viste Bakkerud sin sunne matpakke Etter dette har vi fått ein drøss av bekymra henvendelsar frå folk som var redde for at Christian var blitt hjernevaska av Ekstremist Veganarar. Heldigvis har vi gode nyheiter:


Øyvind Øversveen har den kulaste sykkelen i Snertingdalen. Men korleis ein lang, slank lekkerbisk som Øvers får plass på ein slik, det er ikkje så lett å vite. Driftnerd-redaksjonen er på jakt etter bildebevis av sykkel og syklist i fullt driv.


Jørgen Tangen stakk rett frå driftetreningen laurdag, og rett på Countrytreff på Breim. Han måtte kun ein liten visitt heimom først for å hente lassoen sin.


Kenneth Johnsen har byrja å spesialisere seg på oppussing av campingvogner. Ingen jobb for stor – ingen for liten. Treng du hjelp? Ring 800-BIG-JOHNSEN.Kim Søndergaard fann omsider sola, og kunne flekke fram sine lekre, spøkelseskvite, solreflekterande leggar og lår.