Alvin Lægreid:
Heima igjen etter ei kanon helg i Skien på runde 4 i NM drifting!
Første trening på laurdag takka diffen for seg. Eg fekk tak i ny delediff kjapt levert av Kim Richard Olsen, og fekk heldigvis spøta saman og montert den før kvalifiseringen med god hjelp av kompisar. Kasta meg inn i kvalifiseringen å kvalla på 4. plass. I løpet fungerte bilen heilt supert heilt til battlen i topp 4 mot Fredrik Myhre, då løysna diff festa framme, så diffen vart laus i framkant. Vi fekk stroppa fast diffen og klarte mirakulaust å redda 3. plassen! Eg er superstolt av å faktisk ha klart å komme på pallen i NM med det nivået so e på bana no. Vil takke alle som gjorde denne helga uforgløymeleg for meg, og ikkje minst alle som hjalp til med mekking for å rekka kval  de er heeeilt hæærle!
GRATULIRA Christian Bakkerud med førsteplass, Harald Berentsen med fjerde plass og ikkje minst Fredrik Myhre med Norgesmester-tittelen samanlagt og andre plass i runde 4.
Kenneth Nornes : Gratulerar med 3. plass samanlagt i NM, og 5. plass i helga.
Smygen: Gratulerar så mykje med 2. plass i NM samanlagt!!!
T
akk til sponsorane mine som stiller opp og gjer dette mugleg for meg.
De er raoe heile gjengen!!!!
Me sjaoast pao Driftweekend!!
Kenneth Nornes:
Jaggu vart da 3. plass sammenlagt i NM i drifting 2014!!
Tok 5. plassen no på siste runden i Skien. Kvalifiserte til 1. plass, men rauk ut i topp 8 mot Cristian Bakkerud. Vannvittig moro å køyre mot Bakkerud, og eg gratulerar så mykje med 1. plassen Bakkerud! Raott køyrt! NM sesongen 2014 har vore heilt utruleg herleg! Eg har aldri hatt det så moro og heller aldri køyrt så bra! Gratulerar til Fredrik Myhre med 1.plassen samanlagt og Smygen med 2. plassen!!
Og gratulerar Alvin Lægreid med 3.plassen no i helgi!! Du e raoe! Tusen takk til sponsorane mine! Hadde aldri klart dette uten dykk! RFS Performance, Vesterland Feriepark, Sogn Røyr AS, Driftnerd, Kaupanger Bil AS, Byggmester Tore Hovland, Eni.
kenneth_pokal14
Stig “Smygen” Wilhelmsen:
forfatta av hans langt betre halvdel
Da var vi på vei hjem igjen fra drifting NM R4 i Skien. Gratulerer så mye til Christian Bakkerud med en velfortjent 1.plass og Alvin Lægreid med en like velfortjent 3.plass i pro, og gratulerer til Ove Bjørge med en velfortjent 2.plass i semi-pro. Og selvsagt en stor gratulasjon til Smygen med en velfortjent 2 .plass sammenlagt i NM, dere er skamrå hele gjengen. Og til alle sammen, tusen takk for en kjempekjekk helg og en rå avslutning på NM sesongen.
Steffen Tveite:
Då var ein komt heim frå NM runde 4 i skien. I år hadde dei snudd bana. Traseen var det ingen som hadde kjørt før, så det var likt for alle. Bana var krevende! Eg sleit mykje med dårleg grep, men klarte å kvalle. Eg rauk dessverre ut i topp 16 pga. at eg køyrde av! Men alt i alt så er eg fornøyd. Nivået er høgt no.
tveit_bulk
Ørjan Nilsen:
Vel hjemme etter en bra helg! Endte på 7. plass på løpet og uoffisielt 3. plass sammenlagt!! Ting gikk ikke helt min vei denne helgen da bensinlekkasjen kom tilbake rett før finalene. Stressa som jeg var bomgirte jeg i topp 8 og kjørte av banen. På tross av dette har det vært en utrolig kjekk helg med bra folk og ikke minst topp vær! En bra avslutning på sesongen!! Gratulerer til Hans Hartvikøy med 1. plass og Ove Bjørge med 2. plass sammenlagt!! En tett kamp i toppen med hard kniving!En stor takk til pappa, mamma og min bror Mads og mine sponsorer som gjør dette mulig, samt en takk til Gassmannen som hjalp med å fikse bensinlekkasjen! Også en takk til alle som gjorde helgen så bra! Kan nesten ikke vente til neste år!
orjan_slutt14
LES SBO PHOTOGRAPHY sin flotte oppsummering, med masse feite bilete her!