Johnsens kok

March 25, 2015
0

Her kjem første oppskrift frå Kenneth Johnsens varierte, gastronomiske laboratorium. Her kjem magiske oppskrifter, som har fokus på enkel tilbereding og saftig, god smak. Vi overlater ordet til kokken!

johnsgrill

Johnsen er kjend for utradisjonell matlaging.

Vel, jeg satt hjemme og kjeda meg. Itt’no på tv og magan rumla etter 2 øl. Drar kroppen opp fra soffan og ser i kjøleskapet. Der var det kun diverse pålegg, ellers itt’no spennende. Ser i matskapet og finner no’n pakker nudler. Kyllingsmak sådan. Kjedlig… Tar en kikk i fryser’n, finner kjøttdeig og tenker “Ja, ja, smell på!”

Kok opp 2 pk nudler
Steik kjøttdeig med tacokrydder og ketchup/knuste tomater eller et glass pastasaus om du har.
Når nudlene er ferdig kokt blander du de sammen med kjøttdeigmiksen og steiker de ca 5 minutter til.

Så er det bare å nyte!

Høres kanskje rart ut, men det er jævlig godt. En Johnsenifisert versjon av spaghetti og kjøttdeig.

Du trenger altså:
– Nudler
– Kjøttdeig
– Tacokrydder
– Ketchup/knuste tomater/pastasaus