Laurdagen byrjar like sprelskt som fredagen enda.


Helt om natta, sexysnork om dagen. Steffen Tveite, vi elskar deg.


Eksil-kauping og tidlegare nerde-driftar Vegard N. Olsen stakk innom for å få litt kos av tidlegare arbeidsgivar og (no og for alltid) helt Kenneth Nornes.


Men medan Kenneth og Vegard snakkar om gamle dagar over eit slag Ludo, har Brynjar Skahjem gått kanakkas og “lånt” bilen til Nornes’en.


Medan andre kosar seg i sola, og byggjer opp nerver til Gatebil Drift Series topp 32, er Arve F. Brekkhus på jobb. Han hjelper til med Øyvind Øversveen sin gamle Supra, som lid av kjærleikssorg etter at Øyvind solgte ho.


Ørjan Nilsen psykar seg opp til topp 32 med litt bergensk lagånd. BDT har tradisjon på å syngje Bergenssangen (Udsigter fra Ulriken) 3 gonger, ikledd sydvest og gummistøvlar, før viktige løp.


Og det hjalp, for gromguten for klakk til topp 16.Men i topp 16 var det ut, men heldigvis var det eit lyspunkt i mørkret.


Kim Søndergaard og Christian Bakkerud kom seg vidare til topp 4.Og trur du ikkje superheltane smelte til og hamna i finalen i lag. Og for ein finale! Med fleire OMT’ar, som gav sjølv manscaping-artisten Arve ein synleg ståpels.Til slutt vart det Kim og den nyrenoverte Skabben som stakk av med sigeren.Dermed vart det enda fleire pokalar til dei allereie overfyllte premiehyllene i garasjen.


Når Katastrofe høyrde at Kim vann, så la dei seg på hjul for å feire han med ein liten konstert.


Men sjølv om ein konkurranse var over, var det framleis jobb å gjere. Søndag var det tid for Powerslide-konkurransen, og dermed vart det ein del førebuing også kveldstid.


Kanskje Bakkis må låne noko sitrusrens av Nilsen?